Incihaku

LACTOBACILLUS/HONEYSUCKLE FLOWER EXTRACT FERMENT FILTRATE

ihoa hoitava aine

Lactobacillus/Honeysuckle Flower Extract Ferment Filtrate is a filtrate of the product obtained by the fermentation of Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract by the microorganism, Lactobacillus.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016