Incihaku

LACTOBACILLUS/GLYCERIN/HYDROLYZED CASEIN/LACTOSE/CATHARANTUS ROSEUS SEED/FAEX EXTRACT FERMENT

ihoa hoitava aine

Lactobacillus/Glycerin/Hydrolyzed Casein/Lactose/Catharanthus Roseus Seed/Faex Extract Ferment is the product obtained from the fermentation of glycerin, hydrolyzed casein, lactose, crushed periwinkle (Catharanthus roseus, Apocynaceae) and Faex(EU)/yeast extract by the microorganism Lactobacillus.

Lactobacillus/Glycerin/Hydrolyzed Casein/Lactose/Catharanthus Roseus Seed/Faex Extract Ferment on tuote, joka saadaan glyseriinin, hydrolysoidun kaseiinin, laktoosin, murskatun kataran (Catharanthus roseus, Apocynaceae) ja hiivauuttten fermentaatiosta Lactobacillus-mikro-organismin kanssa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016