Incihaku

LACTITOL

ihoa hoitava aine, humektantti

4-O-.beta.-D-Galactopyranosyl-D-glucitol.

4-O-(β-D-galaktopyranosyyli)-D-glusitol.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Elintarvikelisäaine E966. Laktitoli. Makeutusaine. Lisäksi kuuluu yhteen tai useampaan seuraavista ryhmistä: emulgointiaineet, kiinteyttämisaineet, kosteudensäilyttäjät, täyteaineet, hyytelöimisaineet, sakeuttamisaineet, muunnetut tärkkelykset ja stabilointiaineet. -Evira 2007

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016