Incihaku

KUNZEA ERICOIDES LEAF OIL

hajua tai makua peittävä aine

Kunzea Ericoides Leaf Oil is the volatile oil obtained from the leaves of Kunzea ericoides, Myrtaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016