Incihaku

JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD OIL

hajuste, hajua tai makua peittävä aine, ihoa piristävä aine

Juniperus Oxycedrus Wood Oil is the volatile oil obtained from the wood of the Red Juniper, Juniperus oxycedrus L., Cupressaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016