Incihaku

JOJOBA ESTERS

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, ihoa kosteuttava aine, rauhoittava aine

Jojoba Esters is a complex mixture of esters produced by the transesterification/interesterification of Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil (q.v.), Hydrogenated Jojoba Oil (q.v.), or a mixture of the two.

Öljyt, jojoba, tuote hydratun jojobavahan kanssa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016