Incihaku

JASMINUM OFFICINALE OIL

ihoa hoitava aine, hajuste, hajua tai makua peittävä aine, ihoa kosteuttava aine, rauhoittava aine

Jasminum Officinale Oil is the volatile oil obtained from the flowers of the Jasmine, Jasminium officinale L., Oleaceae.

Jasminum Officinale Oil on jasmiinin, Jasminium officinale, Oleaceae, kukista saatava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Jasmiinin eteerinen öljy pehmentää ihoa ja parantaa sen elastisuutta. -Frantsila.com 2011

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016