Incihaku

JASMINUM OFFICINALE EXTRACT

ihoa hoitava aine, hajua tai makua peittävä aine, ihoa kosteuttava aine, rauhoittava aine

Jasminum Officinale Extract is the extract of the whole plant of the Jasmine, Jasminum officinale L., Oleaceae .

Jasminum Officinale Extract on jasmiinin, Jasminum officinale, Oleaceae, kukista ja lehdistä saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016