Incihaku

JASMINUM GRANDIFLORUM FLOWER CERA

ihoa hoitava aine

Jasminum Grandiflorum Flower Cera is the wax obtained from the flowers of the Spanish Jasmine, Jasminum grandiflorum L., Oleaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016