Incihaku

ISOPROPYL MYRISTATE

hajuste, hajua tai makua peittävä aine, sideaine, pehmentävä aine

Tetradecanoic acid, isopropyl ester .

Isopropylis myristas. Isopropyylimyristaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016