Incihaku

ISATIS TINCTORIA SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine

Isatis Tinctoria Seed Extract is an extract of the seeds of the Wild Indigo, Isatis tinctoria L., Brassicaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016