Incihaku

IRIS FLORENTINA FLOWER CERA

ihoa hoitava aine

Iris Florentina Flower Cera is the wax obtained from the flowers of the Orris, Iris florentina L., Iridaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016