Incihaku

INDOCYANINE GREEN

uv-säteilyä absorboiva aine

sodium 2-[7-[3,3-dimethyl-1-(4-sulfonatobutyl)benz[e]indolin-2-ylidene]hepta-1,3,5-trien-1-yl]-3,3-dimethyl-1-(4-sulfonatobutyl)benz[e]indolinium.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016