Incihaku

HYDROLYZED OPUNTIA FICUS-INDICA FLOWER EXTRACT

ihoa suojaava aine, hankaava aine

Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract is the hydrolysate of an extract of the flowers of Opuntia ficus-indica, Cactaceae derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016