Incihaku

HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL

ihoa hoitava aine, hajua tai makua peittävä aine, pehmentävä aine

Helianthus Annuus Seed Oil is the oil expressed from the seeds of the Sunflower, Helianthus annuus L., Compositae.

Helianthus Annuus Seed Oil on auringonkukan, Helianthus annuus, Compositae, siemenistä puristettava öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Auringonkukkaöljy, auringonkukansiemenöljy, eng. Sunflower Oil, Sunflower Seed Oil

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016