Incihaku

GLYCINE SOJA SEED POWDER

ihoa hoitava aine, hankaava aine

Glycine Soja Seed Powder is the powder obtained from the dried, ground seeds of the Soybean, Glycine soja, Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016