Incihaku

GALLOYL TETRAPEPTIDE-19

ihoa suojaava aine, antioksidantti

Galloyl Tetrapeptide-19 is the product of the reaction of Gallic Acid (q.v.) and Tetrapeptide-19 .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016