Incihaku

GADI IECUR

hajuste

Cod-liver oil. Extractives and their physically modified derivatives. It consists primarily of the glycerides of C14-18 and C16-22 unsatd. fatty acids (Gadus callarias, Gadidae).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016