Incihaku

FOENICULUM VULGARE WATER

hajua tai makua peittävä aine

Foeniculum Vulgare Water is an aqueous solution of the steam distillate obtained from Fennel, Foeniculum vulgare, Umbelliferae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016