Incihaku

FOENICULUM VULGARE OIL

ihoa hoitava aine, ihoa piristävä aine, pehmentävä aine, rauhoittava aine

Foeniculum Vulgare Oil is the volatile oil obtained from the seeds of the Fennel, Foeniculum vulgare, Umbelliferae. Japanese trivial name: IKYO YU.

Foeniculum Vulgare Oil on fenkolin, Foeniculum vulgare, Umbelliferae, siemenistä saatava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Fenkolin eteerinen öljy sopii nesteenpoistoon, selluliittiin ja ikääntyneelle iholle. Tuoksuu anikselta. -Frantsila.com 2011

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016