Incihaku

2-AMINO-3-HYDROXYPYRIDINE

hiuksia värjäävä aine

2-aminopyridin-3-ol.

2-aminopyridin-3-oli.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex Annex III/I/261 - Directive 2012/21/EU.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Hapettuva hiusväriaine. [1]

Lähteet:

1. Kara, R. & Luoma, A. 1998. Kosmeettiset ainesosat. 3. painos. Eduxes.

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016