Incihaku

FOENICULUM VULGARE FRUIT OIL

hajuste

Foeniculum Vulgare Fruit Oil is the essential oil steam-distilled from the dried fruits of the Fennel, Foeniculum vulgare, Miller spp. Capillaceum (Gillib) Holmboe var. vulgare Miller, Umbelliferae. Syn. Bitter fennel. It contains anethole (50-60%), fenchone (about 10%), pinene, limonene and phellandrene.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016