Incihaku

FERULIC ACID

antimikrobinen aine

4-Hydroxy-3-methoxycinnamic acid.

Ferulihappo. 4-hydroksi-3-metoksikanelihappo.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Saadaan mm. argaanipuun siemenistä puristettavasta rasvaöljystä. -Paula Begoun 2009

Antioksidantti -Paula Begoun 2009

Tutkimuksissa on todettu ferulihapon jossain määrin suojaavan ihoa auringon haittavaikutuksilta. Lisäksi se edistää iholle lisätyn E-vitamiinin säilymistä stabiilina. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016