Incihaku

FERULA GALBANIFLUA RESIN OIL

hajuste, ihoa piristävä aine, antimikrobinen aine

Galbanum Oil. Ferula Galbaniflua Resin Oil is the essential oil obtained from the resin of the Galbanum, Ferula galbaniflua, Apiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016