Incihaku

FERULA ASSAFETIDA GUM OIL

hajuste

Assafetida Gum Oil. Ferula Assafetida Gum Oil is an essential oil obtained from the gum of the Asafetida, Ferula assa-foetida L., Apiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016