Incihaku

EICOSAPENTAENOIC ACID

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

5,8,11,14,17-Eicosapentaenoic acid.

Ikosapent. 5,8,11,14,17-eikosapentaeenihappo.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Omega-3-rasvahappo, jota saadaan lohiöljystä. -Paula Begoun 2009

Hyvä pehmentävä aine iholle. Sen on todettu ehkäisevän kollageeninhajoamista ja edistävän solujen toimintaa. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016