Incihaku

DIOCTYLDECYL IPDI

kalvonmuodostaja, sideaine

Carbamic acid, [3-[[[(isooctadecyloxy)carbonyl]amino]methyl]-3, 5,5-trimethylcyclohexyl]-, isooctadecyl ester.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016