Incihaku

DECAHYDRO-HYDROXY-TETRAMETHYL-NAPHTHALENE-ETHANOL

hajuste

Decahydro-2-hydroxy-2,5,5,8alpha-tetramethylnaphthalene-1-ethanol.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016