Incihaku

DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL

ihoa hoitava aine, hajua tai makua peittävä aine, pehmentävä aine

Daucus Carota Sativa Seed Oil is the oil obtained from the seed of the carrot, Daucus carota L. var. sativa, Umbelliferae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016