Incihaku

DATEM

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, pehmentävä aine, emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

Diacetyl tartaric acid fatty acid mono-, diglyceride ester.

Diasetyyliviinihapon rasvahappo, mono- ja diglyseridiesteri.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016