Incihaku

DALEA SPINOSA SEED OIL

hajua tai makua peittävä aine

Dalea Spinosa Seed Oil is the fixed oil expressed from the seeds of Dalea spinosa, Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016