Incihaku

DACRYDIUM FRANKLINI WOOD OIL

hajuste

Dacrydium Franklini Wood Oil is an essential oil obtained from the rhizomes of the wood from Dacrydium franklini, Podocarpaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016