Incihaku

CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA SYMBIOSOME EXTRACT

ihoa hoitava aine, antioksidantti

Cyamopsis Tetragonoloba Symbiosome Extract is an extract of the nodule of the roots of the Guar, Cyamopsis tetragonoloba (L.), Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016