Incihaku

CERESIN

hiuksia hoitava aine, antistaattinen aine, sideaine, emulsiota stabiloiva aine, opalisoiva aine, viskositeetinsäätäjä

Ceresin. A complex combination of hydrocarbons produced by the purification of ozocerite with sulfuric acid and filtration through bone black to form waxy cakes.

Seresiini; hiilivetyjen monimutkainen yhdistelmä, jota saadaan otsokeriittiä rikkihapon avulla puhdistamalla ja luuhiilen läpi suodattamalla vahamaisten kakkujen muodostamiseksi.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016