Incihaku

CARNAUBA ACID WAX

kalvonmuodostaja, absorboiva aine, sideaine, viskositeetinsäätäjä

Carnauba Acid Wax is the acid portion obtained from the leaves of the palm tree, Copernicia cerifera, Palmaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016