Incihaku

C18-38 ALKYL C24-54 ACID ESTER

viskositeetinsäätäjä

Fatty acids, C24-54, C18-38-alkyl esters.

Rasvahapot, C24-C54, C18-C38-alkyyliesterit.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016