Incihaku

C18-28 ALKYL ACETATE

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Acetic acid, C18-28-alkyl esters.

Etikkahappo, C18-C28-alkyyliesterit.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016