Incihaku

C16-22 ACID AMIDE MEA

puhdistava aine, pinta-aktiivinen aine

C16-22 Acid Amide Mea is the monoethanolamide of C16-22 fatty acid.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016