Incihaku

C14-28 ISOALKYL ACID

hiuksia hoitava aine

C14-28 Isoalkyl Acid is a mixture of branched chain, saturated fatty acids containing 14 to 28 carbons in the alkyl chain.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016