Incihaku

C12-15 PARETH-2

emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

Alcohols, C12-15, ethoxylated (2 mol EO average molar ratio).

Alkoholit, C12-C15, etoksyloidut (keskimääräinen moolisuhde 2 mol EO).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016