Incihaku

C12-15 PARETH-12 OLEATE

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Poly(oxy-1,2-ethanediyl), .alpha.-[(9Z)-1-oxo-9-octadecenyl]-.omega.-hydroxy-, mono-C12-15-alkyl ethers (12 mol EO average molar ratio).

Poly(oksi-1,2-etaanidiyyli), alpha-[(9Z)-1-okso-9-oktadekenyyli]-omega-hydroksi-, mono-C12-C15-alkyylieetterit (keskimääräinen moolisuhde 12 mol EO).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016