Incihaku

C12-14 SEC-PARETH-12

emulgaattori, emulsiota stabiloiva aine, pinta-aktiivinen aine

C12-14 Sec-Pareth-12 is a polyethylene glycol ether of a mixture of synthetic secondary C12-14 fatty alcohols with an average of 12 moles of ethylene oxide.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016