Incihaku

C12-14 HYDROXYALKYL HYDROXYETHYL BETA-ALANINE

hiuksia hoitava aine, puhdistava aine, vaahdonvahvistaja, pinta-aktiivinen aine

N-(2-C12-14 hydroxyalkyl)-N-(2-hydroxyethyl)-beta-alanine.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016