Incihaku

C11-15 PARETH-12 STEARATE

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Poly(oxy-1,2-ethanediyl), .alpha.-(1-oxooctadecyl)-.omega.-hydroxy-, C11-15-alkyl ethers (12 mol EO average molar ratio).

Poly(oksi-1,2-etaanidiyyli), alpha-(1-okso-oktadekyyli)-omega-hydroksi-, C11-C15-alkyylieetterit (keskimääräinen moolisuhde 12 mol EO).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016