Incihaku

C10-40 ISOALKYL ACID PHYTOSTEROL ESTERS

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, pehmentävä aine, viskositeetinsäätäjä

C10-40 Isoalkyl Acid Phytosterol Esters is a complex mixture of esters of phytosterol and C10-40 Isoalkyl Acid.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016