Incihaku

BARIUM SULFATE

kosmetiikan väriaine, opalisoiva aine

Barium sulphate .

Bariumsulfaatti (CI 77120).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex IV/122.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Ympäristöä kuormittava aine. -Kuluttajavirasto 2009

Valkoinen mineraali. Saattaa ärsyttää ihoa. -Paula Begoun 2011

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016