Incihaku

BAMBUSA VULGARIS WATER

ihoa hoitava aine

Bambusa Vulgaris Water is an aqueous solution of the stem of distillate obtained from the Bamboo, Bambusa vulgaris, Poaceaea.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016