Incihaku

BAMBUSA VULGARIS EXTRACT

ihoa hoitava aine

Bambusa Vulgaris Extract is the extract of the whole plant of the Bamboo, Bambusa vulgaris, Poaceaea .

Bambusa Vulgaris Extract on bambun, Bambusa vulgaris, Poaceae, lehdistä ja varsista saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016