Incihaku

BAILLONELLA TOXISPERMA SEED OIL

ihoa suojaava aine, pehmentävä aine

Baillonella Toxisperma Seed Oil is the oil expressed from the seeds of Baillonella toxisperma, Sapotaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016