Incihaku

ULKENIA AMOEBOIDEA OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Ulkenia Amoeboidea Oil is the oil derived from Ulkenia amoeboidea grown in culture.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016